Älä sano näin sinkulle!

”Kyllä sä vielä löydät sen sun Oikean!”

”Kyllä sinkkuna on vaan niin paljon mukavampaa. Saa tehdä ihan mitä haluaa.”

”Älä nyt oikeasti haaveile lapsista. Nehän ne vasta aikaa viekin…”

”Joo, siis niin mäkin haluaisin miehen, jonka kanssa vois mennä naimisiin. Muo ärsyttää niin ku miehet vaan haluaa muo mun ulkonäön takia. Ja sit ne ei ymmärrä yhtään, kun mulla onkin lapsi, että mitä niiden pitäis olla.”

”Siis eihän sulla ole ongelmia. Mutta arvaa miten vaikeeta mulla on ollut [tähän lapset, mies, koira, työ, appivanhemmat yms ongelmien aiheuttajat] kanssa. Ei sulla ole mitään valittamista.”

”Parisuhteissa on myös omat huonot puolet. Kyllähän se ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen aina…”

Nii. Älä sano. Älä oikeasti sano. Ja varsinkaan lapsettomalle sinkulle, jonka hartain toive olisi löytää puoliso, jonka kanssa perustaa perhe. Ja se, että alat kilpailemaan omilla ongelmilla. Ei. Sitä älä tee. Ongelmia on kaikilla, ne on vaan erilaisia. Muista se.

2 kommenttia artikkeliin ”Älä sano näin sinkulle!

  1. Jjep. Ne perheelliset tai parisuhteelliset, jotka nillittää sitä, että ovat niin kateellisia mun helposta sinkkuelämästä, saa mun veren kiehumaan. Helppoa! Ei mitään valittamista! Teen mitä lystään! Joo niin varmaan… Onkin ihan vitun kadehdittavaa se, että kaiken joutuu tekemään yksin. Myös ne asiat, joita haluaa tehdä. Niistäkin tulee pian aika tylsiä juttuja, jos ne joutuu tekemään aina yksin. Oikeesti, parisuhteelliset ei tunnu tajuuvan, että yksinäisyys ei oo hienoa. Ja kun kaikki kaverit ympärillä on parisuhteellisia, eikä se tilanne oo se, että vois heilua kavereitten kaa paikassa x ja y kaikki päivät/illat. Yksinäs sä siellä heilut, koska ne muut on perheittensä ja miestensä kaa. Argh, mua niin nyppii toi, että ihmiset, joilla on kaikkea, vinkuu sitä, että ”sulla on niin helppoo”. Tosi helppoo on joo olla, kun ei voi jakaa asioita kenenkään kaa, ei oo kosketusta, ei saa seksiä, ei voi kertoo päivän sattumuksista, kukaan ei tuo sitä mehulasia kun oot 39 asteen kuumeessa sängyn pohjalla, ei voi jakaa taloudellista taakkaa kenenkään kaa, ei oo seuraa, ei oo lapsia eikä ketään ketä rakastaa. Siihen on syynsä, miksen viitti hengata joittenkin ihmisten kaa kovin paljoo….

    Niin että I feel you. Tsempit sinne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s