Anonyymisti sinkku, tässä hei.

No niin. Ajattelin sitten aloitta blogin, jossa voisin anonyymisti kirjoittaa siitä miltä tuntuu olla sinkku. Tunteet ovat tänäkin kesänä käyneet laidasta laitaan ja, koska kirjoittaminen on aina ollut luonteva osa ilmaista ajatuksiani, ajattelin koettaa kerätä itseni kasaan näin.

Sinkuksi määritellään ihminen, joka ei ole parisuhteessa. Tämä on kohdallani ollut totta jo vuosia. Muutama vuosi takaperin en ollut enää sinkku vaan olin ajelehtimassa parisuhteeseen, kunnes huomasin, ettei hän ollutkaan minulle se oikea. En varmasti ole ensimmäinen enkä viimeinen nainen tässä maailmassa, joka huomaa eräänä päivänä, että mies, jonka kanssa aikaa on tullut vietettyä ei enää kiinnosta. Ehkä kiinnosta sana on huono tässä yhteydessä. Se saa minut kuulostamaan pinnalliselta tai muuten vaan kamalalta ihmiseltä. Ehkä kyse oli enemmän siitä, että huomasin ettei minulla ollut enää mitään sanottavaa hänelle. Minusta se ei ole hyvä merkki. Jos muutaman kuukauden seurustelun jälkeen ei yksinkertaisesti halua kertoa päivänsä tapahtumista kumppanilleen, ei suunta ole hyvä.

Anonyymisti sinkkuudestani haluan kirjoittaa sen vuoksi, että sillä ei varmastikaan ole mitään väliä, että kuka minä olen. Tässä maassa on kolmekymppisiä sinkkunaisia paljon. Se, kuka minä niistä olen, ei ole tärkeätä.

Olen ajatellut, että jos kerran viikossa jaksaisin ja saisin aikaan töideni ja harrastuksen ohella tekstiä tähän blogiin, niin tahti varmaan olisi aika hyvä. Se olisi jo 52 tekstiä vuodessa. Saa nähdä toteutuuko tämä. Mutta katsotaan. Nyt koetan kerätä ajatuksiani ensi viikkoa varten.

Toivottavasti joku löytää tämän blogin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s